In cazul in care marimea comandata nu ti se potriveste si doresti sa primesti alta marime sau doresti sa schimbi produsul primit cu alt produs de pe site ai la dispozitie 14 zile calendaristice de la receptionarea comenzii pentru a solicita schimbul.

Pentru acest serviciu curierul va va percepe o taxa de 17 lei.


Procedura de Schimb:

1. Asigura-te ca produsul pe care doresti sa il schimbi nu a fost purtat și poate fi vândut din nou. Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare, sa fie returnat cu toate accesoriile si etichetele intacte si sa aiba asupra sa toate documentele insotitoare cu care a fost expediat.

2. Completeaza cu atentie Formularul de SCHIMB accesand acest link: Formular_Schimbare_Produs

Te rugam sa verifici de doua ori daca datele introduse sunt corecte. Daca informatiile necesare lipsesc sau sunt incomplete pot exista intarzieri in perioada de procesare a schimbului.

3. Pregateste coletul: Te rugam sa ambalezi produsul pe care doresti sa il returnezi corespunzator astfel incat sa nu fie deteriorat in timpul transportului.

Dupa ce vom primi formularul de Schimb completat vom trimite curierul la dvs. sa va aduca noul produs solicitat. In acelasi timp curierul va prelua produsul pe care doriti sa il schimbati.

Procedura de schimb poate dura intre 2 si 14 zile lucratoare de la data la care completati formularul de schimb.

Important:

* Te rugam sa verifici de doua ori daca datele introduse in Formularul de Schimb sunt corecte. Daca informatiile necesare lipsesc sau sunt incomplete pot exista intarzieri in perioada de procesare a schimbului.
** Asigura-te ca produsul pe care doresti sa il schimbi nu a fost purtat și poate fi vândut din nou.

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email la contact@slimsecret.ro sau la telefon: 031.005.0130.


  • Originale Produse originale
  • 14 zile Banii inapoi
  • Calitate Garantata
  • Ramburs Plata ramburs